Nybyggeri

BYG NY BOLIG TEGNET AF EN ARKITEKT

Hvorfor få en arkitekttegnet bolig

Fordi boligen bliver fuldstændig efter jeres hoved. Vi fører jeres ideer og ønsker ud i livet. Og det er faktisk ikke dyrere end at købe et præfabrikeret typehus. Og med en arkitekttegnet bolig får I en, som er skræddersyet til jer. Lavet i de materialer, som I ønsker. Det bliver meget mere personligt.

Hvis I kan drømme det – så skal vi nok tegne det.

Din bolig er dit frirum i en travl hverdag

Det at skulle bygge ny bolig, sommerhus eller fritidshus er en stor ting. Der er mange ting at tage stilling til. Hvilken byggestil er man til, skal man bygge nyt funkishus, skal det være med ensidet taghældning eller er man mere til det traditionelle typehuslook i 1 eller 1½ plan. Hvilke materialer skal man vælge. Alt dette kan vi som boligarkitekt hjælpe jer med at få afklaret.
 
3 gode grunde til at bygge et arkitekttegnet hus

• Unikt hus som passer til jeres behov
• Perfekte og spændende rammer
• En tryg base

Arkitekt priser
Hvad koster det at få tegnet et hus? Er et rigtig godt spørgsmål, for det kommer helt an på hvad du ønsker at få tegnet, det er ikke så meget antal kvadratmeter der er det springende punkt, men mere byggestillen det kommer an på, jo mere utraditionel du ønsker at bygge jo højder pris. Men en ting er dog helt sikker, det er ikke så dyrt at bruge en arkitekt, som folk tror.

Hvad koster en arkitekt

Typehuse - arkitekt

Det er Arkitekt Bøgedals klare indtryk, at et arkitekt tegnet hus ikke er væsentlig dyrere end typehuse bygget i Jylland, på Fyn og Sjælland. Hvis de overhovedet er dyre.

Arkitekt Bøgedal tegner også liebhaverboliger.